Mangler rutine

HUK’s herre 1 er kommet i gang med turneringen 2019/20, med tre kampe på den første uge og det er blevet præcist så svært som ventet.

Pokalkamp mod Team Nørrebro i Egedalshallen var en god kamp, men en skidt kampstart gjorde udslaget. Efter 15 min. spil, var vi kommet bagud med  5 mål, som skulle hentes. Det nåede vi ikke og tabte kampen 21-27.

Torsdag mod Furesø hvor vi igen kom bagud fra starten og tabte desværre 34-22.

Søndag i Egedalshallen spillede vi mod HIK, og her blev vores største udfordring sat på en prøve. Det unge hold mangler rutine og skal vende sig til at spille på et højrere niveau. Igen kom vi ikke godt nok fra start, og det blev udslagsgivende for resultatet. Kampen blev tabt 24-30.

Udover den manglende rutine, mangler vi også nogle spillere fra sidste sæson, spillere der ikke er kommet i gang endnu pga. arbejde eller skader. Stemningen er dog god i truppen og der arbejdes med at vi får spillet tilrettet i forhold til spillermaterialet.

Næste kamp er søndag d. 6 oktober kl. 16.30 mod Amager i Sundbyøster Idrætsanlæg.