25 års jubilæum i år

Fredag d. 21 juni afholder HUK Håndbold skolehåndboldturnering, og i år blive det et ganske særligt år.

HUK startede Skolehåndboldturneringen i 1994 i Hørsholm hallen, med det formål at rekruttere nye ungdomsspillere, ved at skoleelever fik prøvet håndboldspillet.
Det er dermed 25 år siden at HUK startede denne turnering, som gennem tiden, har skiftet form for at rumme den store interesse.

Turneringen startede i Hørsholm hallen med ganske få hold, men voksede sig hurtigt for stor til at kunne afholdes i hallen og blev efterfølgende afviklet på Hørsholm stadion, som “rigtige” håndboldkamp, på fuld græsbane.

Nu er turneringen flyttet til anlægget ved Egedalshallen, hvor HUK har sin sandkasse hvor der spilles strandhåndbold. Turneringen er blevet ændret til at 2 og 3 kl. spiller på kote græsbaner, 4 kl. spiller Street håndbold på asfaltbanen, og 5 kl. spiller strandhåndbold.

I skrivende stund er der tilmeldt 154 hold med deltagelse af 1054 skoleelever, og defor skal der afvikles 378 kampe på dagen.

HUK har igen i år brug for hjælp for at afvikle dagen.
Der skal bruges 24 “dommere” til at afvikle kampene. Det er dog langt fra et krav at kunne alle håndboldreglerne, for spillet på alle banerne gør, at der næsten kun skal fløjtes, når der scores.
Derudover skal vi bruge 20 personer yderligere til div. opgaver.

Har du tid og lyst til at hjælpe i tidsrummet fra kl. 7.00 til 14.00, så benyt nedenstående link:
Tilmelding som hjælper