Herrerne i Kval-rækken i næsten sæson

Lørdag var herreholdet i Jernløsehallen for at kæmpe om direkte oprykning til kval-rækken. Modstanderen var Pan Håndbold som også kommer fra serie 1.

Inden kampen var det desværre nødvendigt at se bort fra 4 stamspillere, grundet skader, sygdom og afbud, hvilket satte undertegnet på en opgave.

HUK har heldigvis en bred trup, og spillerne er vant til at træne sammen og kan sagtens indgå i spillesystemerne, men forsvaret kræver som ofte lidt mere kendskab til hinanden.

Det blev en kamp hvor holdene skiftedes til at føre med to mål, og da der blev fløjtet til halvleg, var vi kommet bagud med to mål. I halvlegen blev der talt om at vi skulle være mere direkte i vores angrebsspil, og så score på vores chancer. I 1st halvleg var der alt for mange muligheder der ikke blev scoret på, selv i 100% chancer. I forsvaret skulle vi ikke bakke så meget op, og så var det vigtigt at vi fik tacklet deres skytter lidt længere ude.

Da der var spillet 10 min af anden halvleg, var det vores tur til at være foran, men da det kun var med ét enkelt mål helt frem til der manglende 5 min, var der spænding til det sidste. Ved stillingen 26-24 til HUK, fik Pan en friløber, men Martin tog skuddet, og vil kunne etablere endnu en angreb og score det 27. mål og dermed sikre os sejeren.

Oprykning til kval-rækken har i hele sæsonen været en ambition, og netop derfor var det en lettelse at vi fik sikret os sejren, trods de lidt svære betingelser.

Kampen blev vundet 27-24.