To point til sidst

Det holdt hårdt i dagens kamp for Herre serie 1 mod Store Lyngby i Hørsholm hallen.

Efter 15 min spil, kommer vi desværre bagud med ét mål, og da modstanderen samtidig evner at trække en hver form for tempo ud af kampe, bliver det altafgørende at vi score på de få forsøg som vi har. Det blev en kamp hvor modstanderen havde bolden langt det meste af tiden, og derfor var det svært at få gang vi vores normalt hurtige spil.

Ved halvleg var vi kommet bagud med 3 mål, så pausen blev brugt på at tale om mulighederne for at få rettet op på spillet. I forsvaret handlede det om at holde et meget højere bevægelsestempo og få tacklet skytterne, mens scoringsprocenten i angrebet skal hæves.
Vi scorede næsten dobbelt så mange mål i anden halvleg, som i første, og da vi samtidig holdt modstande nede i scoringer, fik vi langsomt, men sikkert, bragt os foran og så skulle føringen “bare” holdes frem mod afslutningen.

Kampen endte 28-26, og dermed indtager vi 1st pladsen igen i rækken.
Næste kamp er d. 11november på udebane.

Herre 2 er ikke kommet godt fra start i denne sæson, og det blev desværre ikke til to point denne søndag. Det blev et hæderligt nederlag på 28-30, men med langt flere scoringer end i de tidligere kampe, og det er forhåbentlig et godt tegn.

Dame 1 spillededenne søndag mod HK 73, og det blev en kamp med blandede følelser.
Vi kom godt fra start, og fik bragt os foran 5-2, men af ukendte årsager gik vores angrebsspil i stå, samtidig med at vi mistede vores tempo og aggressivitet, og derfor fik modstanderen udlignet.

Vi skulle helt hen til sidste halvdel af 2nd halvleg, før vi igen fandt tempoet, men med fire brændte straffe, og alt for mange mistet bold, var det ikke muligt at hente de første point.
Kampen endte 26-28.
Næste kamp er på tirsdag kl. 19.15 i Egedalshallen.