Sikker start for herre 1 i serie 1

I Egedalshallen spillede herre 1 denne søndag deres første kamp i serie 1, og her kom holdet rigtig godt fra start. Der har været trænet godt op til turneringsstart, men det er altid spændende at se hvor holdet står, når først det gælder.

Der blev ikke spillet lang tid før holdet fik lagt sig i front, og det var tydeligt at se, at spillerne havde glædet sig, og var derfor en smule overtændte, men hjemmepublikummet blev ikke snydt.

Siden oprykningen til serie 1 i sidste sæson, har holdet været igennem en udvikling, så der denne søndag var fem “nye” spillere på holdet i forhold til sidste sæson. Det betyder at der er blevet arbejdet på samspil og timing. I angrebet er der arbejdet på at spille i et højt tempo, men med en flok kreative og unge spillere, har det været den nemme opgave.

I forsvaret har der været fokus på at lukke modstandernes spil ned, ved at tackle i den “rette højde”, men det kræver tryghed skulder ved skulder, som kun kommer med tid sammen, samtidig med at den enkelte spiller får lov til at bruge sin spillemæssige forståelse. I centerzone arbejder de relative stor drenge, og det at få dem til at bevæge sig og ikke bare tro at det er nok at være stor, har været lidt af en udfordring, men i søndagens kamp så vi lidt af det der skal til.

Lyngby blev i 1st halvleg holdt nede på 11 scoringer, alt imens at vi scorede 19 gange. Udover et forsvar der tog godt fra, blev der også taget godt fra i målet, hvor vores målmænd blev noteret for 24 redninger.

Kampen blev vundet 38-20

Mikkel E 4
Morten 4
Sebastian 5
Oliver 8
Mikkel F 3
Markus 3
Niclas 8
Rasmus 3

John