Èt mål var nok

Det blev en rigtig god dag for seniorafdelingen denne søndag i Egedalshallen, men sluttede spændende.

Herre 1 spillede sig i serie 1 med to sikre sejre over Ajax og Team Helsinge. Kampen mod Team Helsinge blev vundet 28-18 og var et godt udgangspunkt inden næste kamp mod Ajax.

Også i kampen mod Ajax udeblev spændingen, til det var vi modstanderen for overlegen. Ikke mindst vores forsvar fungerede til UG + og slange.
Inden dagens kampe blev forsvaret drøftet. Ambitionen var at få 3’erne til at komme lidt længere frem og få tacklet, men for at kunne det kræver det bedre sammenhæng i fireblokken. I dag blev langt det meste tacklet ned. Kampen blev vundet 30-20.

I overlegen stil sikrede herrerne sig en oprykning, hvilket var dette års ambition.

Så kom turen til damerne, som denne søndag skulle sikre sig fortsat at spille i serie 1 i den kommende sæson.
Damerne kom godt fra start, og som mange af de øvrige kampe i denne sæson, stod forsvaret godt og gav Mie gode betingelser i målet. Stort set i hele kampen var damerne foran, men med blot 2 min igen, fik modstanderen udlignet. Et par muligheder til begge hold blev ikke udnyttet men med blot 3 sekunder igen, bliver damerne tildelt et straffe. Med en stilling på 19-19 hvilede der et pres på Louise, der skulle tage straffet. Louise stod for presset og scorede og dermed blev kampen vundet med ét mål, hvilket er nok. Dermed kunne jublen bryde ud hos damerne, efter et meget nervepirrende opgør og en god afslutning på sæsonen.

En stor tak til alle tilskuerne der kom og bakkede holdene op.

Efter kampene gik en del af seniorerne i Kik Ind og spiste aftensmad sammen.

John
(træner for hele seniorafdelingen ?)