HUK Elite aka Old Girls

Old Girls har, ind til videre, spillet to kampe i denne sæson. Første kamp var mod HGI som damerne vandt sikkert 17-7. Der var god stemning fra tribunen og holdet takker for de glade tilskuere, som var mødt op for at se damernes første kamp. 

Anden kamp blev spillet i onsdags mod CIK på udebane. Dette var endnu en kamp med massere af mål, selv fra holdets målmand Anne-Sofie Otzen på straffe. 

Målet for denne sæson er at lære hinanden at kende på pladserne igen og finde det rette niveau samt bevare førstepladsen i puljen. 

Holdet har en bred trup, men det kniber med at samle mere en 8-9 spillere til kampene. Der er plads til flere, så hvis der sidder nogle og overvejer at spille igen, så skal I være velkomne. Vi spiller kun kampe, ingen træning på nuværende tidspunkt. 

HUK Eliten spiller ude mod Helsinge på tirsdag den 2. feb. kl. 20 i Ramløsehallen.