Håndboldglade unger fyldte Egedalshallen til Håndboldens Dag

En hal, en bunke bolde og en flok glade og aktive håndboldbørn og deres forældre fyldte lørdag formiddag Egedalshallen i Kokkedal. Landet over var åbent hus til Håndboldens Dag 2021, og den lokale klub HUK, Hørsholm Usserød Kokkedal bød også indenfor.

Det var populært. Hallen blev hurtigt fyldt med børn i alle størrelser fra tumlinge på 2-3 år på jagt efter trillende bolde til hurtige piger og drenge med styr på både driblinger og hopskud.

I løbet af dagen var der mulighed for at teste håndboldfærdighederne ved forskellige stationer i håndboldjagten med en sej håndboldtatovering som præmie, mens de mindste legede med balloner eller blev udfordret på forhindringsbanen. Der blev dystet på håndboldbanen, så forældre og bedsteforældre efter et par timers leg kunne tage nogle rødkindede unger videre med til weekendens andre gøremål.

Arrangørerne fra HUK Håndbold var glade for at se så mange deltagere og igen at opleve liv og fællesskab i hallen.

De kommende lørdage er der også håndbold i Egedalshallen for her træner børn fra 3-9 år hver lørdag kl. 10-11.30. Piger og drenge træner sammen. Træningen er delt op, hvor der med de yngste er fokus på leg og motorik, mens de ældste træner, lærer og spiller på tværs af håndboldbanen. Interesserede kan bare møde op og være med, da man træner gratis den første måned, indtil man har fundet ud af, om håndbold er noget for en.

Håndboldens Dag er et landsdækkende event, hvor håndboldklubber over hele landet viser alt det frem, som håndbold har at byde på. Håndboldens Dag afvikles i samarbejde med Dansk Håndbold Forbund og DGI Håndbold.