Vi skulle bare score

Torsdagsdagens kamp i Egedalshallen for Herre 1, blev en kamp i højt tempo, og på mange måder en god kamp.

Det bliver en 1st halvleg der byder på mange mål. Vi kommer relativt nemt scoringerne, men i forsvaret kniber det med at finde den rette højde på midterforsvaret.

1st halvleg slutter 15-15, og pausen bliver primært brugt på at drøfte, hvor højt midterforsvaret skal stå, overfor deres forskellige angrebsspillere.

Vores drøftelse i pausen synes at virker, og modstanden score kun 2 mål de første 10 min. I 2nd halvleg, og vi kommer foran med 3 mål, det går faktisk godt.

Desværre får vi 10 min hvor vi bare skulle score. Vi spiller os til gode chancer, men bolde vil ikke i mål, og derfor kommer modstanderen tilbage i kampen.

Kampen ender med et nederlag på ét mål 28-29.