Kommende plan for U19

Det er med stor glæde at vi kan fortælle, at de 3 klubber Helsingør Håndbold, Øresund Håndbold og HUK Håndbold har indgået en ny 1-årig samarbejdsaftale for de kommende U19 spillere på drenge og pige siden.

For begge hold gælder det, at målsætningen er at spille i top 10 i HRØ regi, ligesom der skal være fokus på det sociale. For både pige- og drengeholdene planlægger vi, at deltage i Beach stævner som hidtil og igen i år er målet en håndboldtur til udlandet, denne gang til Ungarn i efterårsferien 2020.

Det er 3 enige bestyrelser med hjælp fra forældre, som har besluttet følgende setup for den kommende sæson.

U19 piger
På trænersiden har vi indgået en aftale med Brian Stokholm, som bliver Head Coach for U19 pigerne. Der er også dialog med en kommende holdleder, dog uden at der kan sættes navn på endnu.
Brian Stokholm har en lang trænerkarriere bag sig. Han var i en årrække træner i Øresund Håndbold for både herre- og dameholdet, som han førte fra 3. division til 1. division. Derefter var han seks år træner på damesiden i HIK og Lyngby, hvor han var cheftræner for Lyngbys 1. divisions damer og i HIK stod for talentudviklingen på HIK U-18 ligahold, samtidig med at han var assistenttræner for klubbens 2. divisionshold.
De seneste to sæsoner har Brian trænet Øresund Håndbolds 3. divisions damer.

Brian vil fortsætte med den gode udvikling af spillerne med det formål at gøre dem klar til at blive seniorspillere.

U19 drenge
På drengesiden har vi en tilsvarende god dialog om fremtiden og forventer i nær fremtid at kunne melde trænerteamet ud. Der er også dialog med en kommende holdleder, som bliver annonceret samtidigt.

Tak til Mads Dam
U17-pigernes nuværende træner Mads Dam stopper med udgangen af denne sæson. Vi vil gerne fra alle tre klubbers side sige tusind tak for den fantastisk rejse, som Mads sammen med sit trænerteam har taget pigerne i årgang 02 og 03 igennem i de sidste 4 sæsoner.
Mads har som Head Coach sikret en imponerende udvikling af pigerne, der har markeret sig stærkt både indendørs og i sommerens Beach turneringer. Held og lykke fremover til Mads.