Blandede bolsjer for herrerne

Det blev en søndag med lidt blandede resultater for herresenior.

I Egedalshallen mødte herre serie 2 mod Team Helsinge, og her blev det til en komfortabel sejr på 25-16.

Efterfølgende mødte Old Boys mod IF Stadion og her blev det også til en sejr på 22-18.

Anderledes så det ud for Herre 1.
De skulle på udebane møde det ubestridte tophold, der ikke har sat point til endnu.

Vi kommer godt fra start og var med i hele første halvleg hvor stillingen er 14-15 til HIK, efter at vi fik scoret på en hurtig midte, 3 sekunder før fløjtet lød.

Trods bevidstheden om at vi skulle spille sikkert, og ikke “tabe” bolden, var det præcis hvad der skete fra 10 min inden i anden halvleg og  i ca. 10 min. og det blev dyrt, da HIK scorede 7 gange mod vores 2. Dermed var stillingen 21-27 og det så lidt sort ud.

Med gejst, og nok også en følelse af at vi nu var der intet at miste, kom vi tilbage i kampen og kunne tage hjem med et hæderligt nederlag på 30-32.