Èt mål manglede på udebane

Søndag d. 8 dec. var Herre 1 på udebane mod Herlev/Hjorten.

Vi kommer fornuftigt fra start, og efter 10 min. spil, er vi foran 7-3, og der er egentlig godt styr på både angreb og især i forsvaret, men alligevel står jeg med fornemmelsen af, at vi ikke får det optimale ud af vores angrebsspil. De næste 20 min begår vi alt for mange personlige fejl, hvilket bringer Herlev tilbage i kampen, og de kan gå til halvleg kun bagud 14-12.

Efter at der er spillet 5 min i anden halvleg, er stillingen 16-16, og 20 min inde i anden halvleg, er stillingen 23-23 og ingen af holdene er i stand til at rykke fra.

Desværre ender kampen 27-28 til Herlev i en meget tæt kamp, men også en kamp hvor dommerne havde svært ved at lægge en linie, som begge hold kunne spille efter.

Vi havde mulighederne, men formåede desværre ikke at udnytte det.

Oliver 7
Mikkel E 7
Markus 3
Mikkel B 2
Christoffer 2
Rasmus 1
Oscar 2
Michael 1

Næste kamp bliver d. 5 januar kl. 17.15 mod HIK