Fight gav 2 point, om også rynker

Kampen mod Team Arresø blev på mange måde en underlig kamp, men også kamp hvor jeg, som træner, stod tilbage med en mærkelig følelse, trods to point.

Vi kom rigtig godt fra start, en fase vi har arbejdet med for ikke hele tiden at skulle indhente modstanderen, og efter at der være spillet 15 min, førte vi 11- 4, og det var svært ikke at være tilfreds – men det kom hurtigt på en prøve.

I de næste 5 minutter blive vi ramt af den tredje to-minutters udvisning til den samme spiller, og dermed rødt kort, og de næste 5 min. bød på en spiller der blev skadet, så der skulle der tænkes alternativt.

Heldigvis var vi tæt på halvleg og vi kunne få aftalerne på plads.

I anden halvleg fortsatte modstanderen med at mandsopdække Nikas, men da de også i store perioder valgte at mandsopdække Markus, var der andre spillere som måtte slå til, nogle på uvante pladser.
Oscar var én af dem, og gik forrest i kampen på at sikre de to point med en ukuelig fight, og fornuftigt spil. Det der på bænke var den største ærgrelse var at se de alt for mange brændte muligheder. For på trods deres meget offensive opdækning, og vores alternative spil, fik vi spillet os til mange gode afslutningsmuligheder, men må også erkende, at vi brændte for meget. Ikke færre end 12 brændte skud i anden halvleg blev det til.

Men fik hvad vi kom efter – nemlig de to point.

Næste kamp for Herre 1 er søndag d. 1 dec. kl. 14.00 i Egedalshallen.