2 point, med skår i glæden

Dagens kamp mod Helsingør startede med et meget effektivt forsvar, hvilket gjorde at Helsingør først fik scoret, da der var spillet 13 min i første halvleg. Næste scoring faldt først i det 18. minut, og dermed var grundlaget for en sejr egentlig lagt.

Men træerne vokser ikke ind i himlen.

I de sidste 10 minutter af 1st halvleg, formår vi kun at score 2 mål pga. en række tekniske fejl, og dermed var vi kun foran med 4 mål da vi gik til halvleg.

På trods af et effektivt forsvar, blev der alligevel brugt lidt tid på at drøfter hvordan vi kunne lukke mere ned for spec. én spiller, som vi ikke havde fået godt nok fat i. I angrebet handlede det om tålmodighed til de rette afslutninger.

40 minutter inde i 2nd halvleg var vi fortsat foran med 4 mål, men et målmandsskifte og lidt småjusteringer i forsvar, fik sat en stopper for deres scoringer.

Dermed kunne vi langsomt men sikkert øge afstanden til dem, og kampen blev vundet med 9 overskydende mål 28-19.

Desværre kom Rasmus til skade efter bare 2min og 12 sekunder, da han i forsvaret vrikkede rundt på sin fod. Første melding gå desværre på, at en knogle er brækket. Vi håber det bedste for ham.

Næste kamp er på torsdag i Egedalshallen kl. 20.45 mod KSI Håndbold.