Skolehåndbold 2019

Det blev igen i år en dag der bød på mange spændende kampe, men også på mange glade elever i det dejlige sommervejr.

35 frivillige fra HUK var mødt op fra tidlig morgen for at hjælpe med at afvikle turneringen. Dagen startede kl. 6.00 med holdet der stillede telte og baner op, kl. 7.00 kom de personer der gjorde boden klar, og endelig kl. 7.30 kom dommerne. I år var alderspændet på dommer fra 14 til 76 år :-).

For første gang havde vi deltagelse af 35 børn fra to lokale børnehaver.
DGI havde udarbejdet et program og en bane som de små skulle “lege” håndbold i. Det var svært som frivillig ikke at trække på smilebåndet, når så små børn skal spille håndbold, men de gjorde det godt.

Med en turnering der fyldte 25 år, havde vi lagt op til nogle ændringer i afviklingen. I samarbejdet med Dansk Håndbold Forbund havde vi indgået en aftale med den tidligere landsholdsspiller Ian Marko Fog. Ian kom forbi og overrakte sølv- og guldmedaljerne til alle forskellige klassetrin.

For at skabe den optimale stemning, havde vi valgt at samle finalerne, så de blev afviklet på sammen tid, på alle banerne. Det gav en rigtig god stemning hvor der blev heppet fra alle tilskuerne langs sidelinien.

Nedenstående er udvalgte billeder. Vil du se alle billederne, skal du benytte dette link.