Håndboldens Dag 2019

D. 5 januar var HUK Håndbold en del af det landsdækkende åben hus arrangement ‘Håndboldens Dag’, hvor 160 håndboldklubber landet over lukkede dørene op for både medlemmer, børn og voksne, der havde lyst til at tilbringe en aktiv dag i håndboldens tegn.

Premieren for dette arrangement var perfekt timet, nu hvor vi har VM i herre håndbold i Danmark fra den 10.01.2019.  Målet med Håndboldens Dag er at introducere five-a-side håndbold, hvor der spilles med bløde bolde og hvor der ikke må tackles. Derved kan børn og voksne spille sammen, uden at det bliver fysisk voldsomt.

Det er også en anderledes måde at være sammen med sit barn på. Hvor tit ser vi ikke at børnene går til idræt, og forældrene sidder på sidelinjen med blik på deres smartphone. Ved at dyrke sport sammen får alle rørt sig, og man har en oplevelse sammen, som man kan tale om.

Håndboldens Dag i Egedalshallen blev en stor succes. Minierne fik leget med bolden, og de store børn tog med stor glæde udfordringen op og spillede mod både forældre, som ikke har gået til håndbold, og mod vores rutinerede herrer. Der var virkelig ’showtime’- det var stort. Alle børn fik et diplom, plakat af landsholdet og en vandbaseret tatovering med hjem. Desuden var der priser fra SportMaster i Hørsholm og Hørsholm Foto for hårdeste skud og flest mål på måldug.

Ikke slut endnu

Håndboldens Dag er dog ikke helt slut endnu. Du kan nemlig være med til at vinde super fede priser, ved at sende billeder ind til #håndboldensdag19.

Download billedet af dig eller dit barn, som Ole eller Mette har taget, og læg det på dit Instagram eller Facebookside sammen med #håndboldensdag19. Så er du med i konkurrencen om billetter til VM FINALE, gavekort til Hshop, familieophold til Landal GreenParks eller en PUMA sweatshirt. Husk at din profil skal være offentlig tilgængelig, ellers kan DHF ikke se dit billede. Held og lykke!

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail” images_per_page=”400″]