Den onde cirkel brudt

Det var en flok glade damespillere efter søndagens kamp i Egedalshallen.

Denne sæson har budt på mange skuffelser, pga. mangle resultater, og selvom vi har kæmpet med at holde humøret oppe, er det bare meget nemmere at hakke på sig selv.

I den forgangene uge har vi arbejdet med attitude, og i dag inden kamp, mødtes holdet til fælles morgenmad i et forsøg på at arbejde med fællesskabet. Endvidere var Mette Ith indkaldt som træneres hjælper, som en second apinion for mine beslutninger.

Om det var et ene eller det andet der virkede vides ikke, men det var damerne også lige glade med, de var bare glade for en sejr.

Selvom nogle måske vil anfægte, at det var det andet bundhold som vi spillede imod, var glæden ikke til at tage fra nogen, og det modsatte resultat hvad været meget værre.

Det var igen et veloplagt forsvar der var klar til at tage imod, hvilket gav Clara gode betingelser i målet. Forsvaret fik derfor grundlagt mulighederne for at løbe contra, og med 12 personer på holdet, var der masser af luft til det.

I angrebet var aftalen at vi skulle blive, og at alle skulle turde tage chancerne når de bød sig og ikke lade sidemande om ansvaret. De mange contra og angreb gav mange forsøg, og selvom at de ikke alle blev omsat til mål, blev damerne ved.

Kampen blev vundet 21-14, og vi kan nu holde en turneringsmæssig juleferie.

 

En glad træner 🙂

John