Seneste kamp blev en gyser

Dame 1 spilledetirsdag i Egedalshallen mod Rudersdal og det blev en kamp der bliver husket. I1st halvleg lykkedes det kun holdet at score fem mål, hvilket for holdet var helt uacceptabelt, og årsagen var mange.

Det betød at stillingen var 5-15 ved halvleg og der var lagt op til en meget lang 2nd halvleg – men sådan skulle det ikke gå.

Damerne var som forvandlet efter pausen og langsomt, men sikkert, blev modstanderen hentet.

Da der var spillet 20 min var vi kun bagud med 2 mål, og en meget energisk indsats i forsvaret havde sikret, at Rudersdal kun havde scoret 4 mål alt imens vi havde scoret 12 mål. Stillingen var 17-19.

De sidste 10 minutter blev meget nervepirrende, for her var der faktisk mulighed for at tage ét point, men sådan gik det desværre ikke.

Kampen endte 22-23 hvilket selvfølgelig, lige efter kampen, var skuffende. Men sikke en indsats damerne leverede i et comeback.

Tak til de mange tilskuer, som trods resultatet i halvlegen, blev til 2nd halvleg.

I morgen søndag skal holdet spille i Ramløse-hallen kl. 17.50 mod Team Helsinge.