Kære HUK U16/18 medlemmer og forældre

HUK INDKALDER TIL SPILLER OG FORÆLDREMØDE D 3 APRIL KL. 20.45 I KIK IND

Øresund håndbold har i dag meddelt HUK at de ikke ønsker at have holdfællesskab på nogen hold for kommende sæson.

Dette er vi i HUK Håndbold meget kede af, da vi i december, i fællesskab aftalte, at vi satsede på at have holdfællesskab på de kommende u16 og u18 drenge og pigehold.
Hvad er der sket siden dette møde, som har gjort at Øresund ikke vil have holdfællesskab mere?

HUK holdt i starten af februar et møde med de 5 kommende HUK u18 drenge, flertallet af dem ønskede ikke at indgå i et kommende holdfællesskab med Øresund, dette meddelte vi Øresund i starten af februar.

Efterfølgende har HUK af flere omgange kontaktet Øresund for at få afholdt samtaler med de kommende trænere til de resterende fælleshold. Øresund har udskudt møderne og det forstår vi godt nu, da vi erfarer at Øresund allerede for lang tid siden havde ansat trænere og aftalt vilkår.
Der var lagt en plan for et brud med HUK.

Vi har også erfaret at der har været afholdt møder og været kontakt med HUK spillere og forældre uden at HUK har været orienteret, med henblik på at få dem til at skifte til Øresund Håndbold.

Vi er i HUK rigtigt kede af denne nye situation, der sætter vores medlemmer i en svær situation.
Vi ønsker blot, at de skal have en masse oplevelser og godt kammeratskab med håndbold og ikke tvinges til at tage valget om at skifte klub hvis de ikke ønsker det.
Vi vil tirsdag efter påske afholde spiller- og forældremøde med de kommende HUK u16 drenge og pige-spillere, u18 pige spillere samt forældre.
Vi vil lytte til hvad I gerne vil.

Vi vil i HUK tilbyde lige netop det de kommende spillere vil have. Vi vil desuden også gerne fortælle vores version af samarbejdet med Øresund.
Vi vil ikke forsøge at lave mudderkastning som Øresund gør.
Vi indbyder kun HUK medlemmer til spillermøde, da det ikke skal hedde sig at vi forsøger at kapre Øresunds medlemmer.

Med sportslig hilsen
HUK’s bestyrelse