3 ud af 4 point

Det blev til ét point på udebane for Dameholdet, hvilket er et godkendt resultat.

I en sæson, der ikke har budt helt på så mange sejre, som vi havde håbet på, har damerne spillet sig til 3 ud af de senest 4 mulige point.

Holdet er blevet udvidet lidt med nogle spillere, der har valgt at genoptage håndboldspillet, hvilket holdet nyder godt af.

I søndagens kamp mod Team Arresø blev det til en sejre på 22-20 i Hørsholm hallen og i dag blev det til uafgjort, efter en meget dramatisk afslutning.

Med 5 min igen modtager jeg en 2 min udvisning for brok.

Dommeren havde for inden tilladt en scoring af modstanderen, hvor spilleren står placeret 1 meter i feltet og skyder. Efterfølgende benytter modstanderen benet for at erobre bolde, uden at noget blev dømt. Trods stor rutine, blev det for meget for mig, til at jeg kunne forholde mig i ro.

Med 5 sek igen af kampen og bagud med ét mål, stiger Cecilie op i hopskud og bliver flået bagover af modstanderen i en helt igennem usportslig og voldsom tackling.
Her viser dommeren dog format og tildeler modstanderen 2 min udvisning og dømmer straffekast. Louise sætter sikkert bolden i mål og kampen ender 14-14.

John