Yes yes yes – Dame 2 kæmpede sig til to point

Det er ikke blevet til så mange point i denne sæson, men det betyder ikke at damerne ikke kæmper for det – og endelig lykkedes det. Ser man tabellen burde det også være en overkommelig modstander, men når man selv er i en nedadgående spiral, hvad angår sejre, er det ikke så lige til.

Damerne har sæsonen igennem kæmpet, men har ofte tabt pusten i de sidste 15 min – men ikke i dag.

Det kunne ellers være gået som så mange gange før, men i dag ville damerne det anderledes. Et stabilt forsvar, hvilket har været kendetegnende i hele sæsonen, gjorde det rigtig godt igen i dag, men når det bliver stolpe ud i den anden ende mange gange, bliver det marginalerne der tæller.

En føring på to mål i de sidste fem minutter blev desværre sat over styr til 13-13. Damerne fik, men 30 sek. igen, sat spillet op til en afslutning fra venstre fløj. Og selvom at det ikke var blevet til mange mål fra denne position, svigtede Camilla ikke på denne afslutning.

Med en føring på bare ét mål, havde modstandere chancen med 15 sek igen, men damerne fik presset modstanderen til at overplacere bolden og kunne ENDELIG synge en sejrssang.

STORT tillykke til det unge damehold og velkommen tilbage til Louise.