Ungt damehold kæmper

Dame 2 fik en god start på sæsonen med nogle hurtige point, men siden da har det knebet med point.

Det betyder ikke at der ikke bliver kæmpet i hver kamp. Udfordringen er, at det er et hold med en lav gennemsnitsalder, hvilket specielt giver udslag i angrebet, da holdet ikke har en spiller, der taget sagen i egen hånd, og får bolden i mål. Holdet spiller sig til mange chancer, men mangler desværre tit lige det sidste fokus, for at score.

Holdet har også i denne sæson fået ny træner og sammen arbejder vi med at løfte bundniveauet i angrebet, men sammen er vi overbevist om, at det nok skal komme.

I forsvaret er der langt mere sikkerhed. Her har truppen hurtigt fået rollerne på plads og er bedre til at fighte sig ud af problemerne. I målet har holdet et par målmænd taget karrieren op igen fra ungdomsårene, og sammen holder de et fornuftigt niveau.

John
Træner