U16 pi på Adventuredag

Søndag d. 11 september var HUK-Øresunds u16-piger på besøg på Høvelte kaserne til en sjov og udfordrende Adventure-dag.

Vi mødtes alle sammen kl. 10:00 søndag morgen og kørte mod kasernen.
På kasernen fik vi først en gennemgang af forhindringerne på forhindringsbanen, hvor efter vi så skulle vise, hvad vi duede til.

En ting kan man dog sige… vi tabte alle kæben, da vi fik af vide af Alex, at de hurtigste soldater klarer banen på omkring 2 minutter. Vi kom ikke i nærheden af den tid, men havde det vildt sjovt (og hårdt) imens vi klarede forhindring efter forhindring. Specielt “sukkenes grav” var en af de mere udfordrende forhindringer. Det er en grav, som du hopper ned i, hvorefter du er omringet af ca 2 meter høje betonmurer, som du så skal komme op af igen. Lad os bare sige, at nogen var hurtigere end andre, men vi kom alle op og ingen blev efterladt ;-).

Efter forhindringsbanen skulle vi prøve kræfter med at kaste granater (selvfølgelig ikke rigtige granater, men efterligninger af metal, som vejer det samme og har samme form som rigtige granater). Det var vildt sjovt, når nu vi alle sammen var vant til at kaste. Dog var det meget sværere end man ville tro… også selvom man er håndboldspiller. Men der gik alligevel konkurrence i, hvem der kunne kaste flest granater ind af et “vindue” på 4 forsøg og det gik faktisk meget godt for os alle sammen til sidst 😀

Men alt i alt havde vi en vild fed dag med en masse udfordringer til alle! Alle på holdet kom igennem mindst en ting, som de først sagde at de ikke kunne.

Så vi er nu alle godt på vej mod en karriere i forsvaret ;-).

Alex

U16 pi