Foreløbig deltagerliste til Teramo

Jeg har været i dialog med en del spillere og der viser sig stor interesse, fra dem der ikke endnu har tilmeldt sig, for at vide hvem har tilmeld sig. Derfor nedenstående liste.

Jeg kan også høre på nogle årgange, at der pågår andre drøftelser, drøftelser der afholder spillerne fra at tilmelde sig.

Nogle spillere har overbevist sig selv om at det kun spille på asfalt. Dette er ikke korrekt. Er man u16 eller u18 kan man forvente at der spilles i haller. Der bliver dog også afvikle kamp ude i solen og her kan underlaget være meget forskelligt.

Andre tale meget om at det at køre i bus er stemt. Jeg oplever mere at det er forældrene der tale om at det er besværligt at køre så langt i bus. Erfaringen fra tidligere ture er, at på turen derned er spillerne helt høje og euforiske, over at turen er startet og hjem sover de, for der er de trætte.

Nogle familier er usikre på om spillerne skal køre med bussen hjem til Danmark, eller om man må hente spilleren i Teramo. Selvfølgelig kan man hente spilleren i Teramo. Erfaringen er at den enkelte spiller helst vil hentes når bussen køre hjem og ikke før.

Alle jeg taler med bliver opfordret til at tilmelde sig turen. Det er nemmere for mig at planlægge turen, når jeg har en bruttotrup at planlægge ud fra. Har man spørgsmål er I meget velkommen til at kontakte mig.

Vi mangler stadig lidt spillere på U14 pige, U16 pige og U18 pige. Så piger. Kom til tasterne og frem for alt så fortæl dine holdkammerater, at du deltage.

U16 dreng mangler vi også lidt spillere fra. I plejer at være der drenge og nuværende trup er stor, så mon ikke der findes 4 spillere som har lyst til at deltage.

Se flere oplysninger på

Foreløbig deltagerliste:

U18 pi:
Katrine Høgh-Hansen
Nadja Demirovic
Eva-Luna Hansen
U16 pi
Line Selch
Celine Jensen
Dea Isabella Tranberg Kanne
U14 pi
Anna Landmark Knudsen
Anna Kok
Josefine Nellemann
Kristensen
Clara Ravyse Tornhøj
U16 dr
Mikkel Engelstrup
Magnus Carlsen
Lukas Visbjerg
Marcus Storm
U14 dr
Magnus Nilsson
Marius Mac Holst
Gustav Mac Holst
Philip Køj-Udsen
Aske Sylvest
Mathias Hylleberg
David Anbohi
Saxo Svendsen
Kasper Starup
Victor Edvardsen
Frederik Ith-Hansen
Philip Hammer Berthelsen
Phillip Whitmore
Tobias Bram Jørgensen
Christian Toftegaard Madsen
Nicolai Bagge
Mathias Hylleberg
Amar Salkic
Sebastian Agerschou

John Engelstrup
Tel. 4035 7565
Mail: teramo@hukhaandbold.dk

Klik her for flere billeder

Teramo 2010

Teramo 2010