Håndbold for de 4 til 8 årige

Kom og prøv Håndbold i HUK lørdag og mærk om det fænger

 

lilleput_2Er du mellem 4 og 8 år, pige eller dreng, kan lide at løbe, lege med bold sammen med andre, så kom og prøv håndbold i HUK om lørdagen kl. 10:00 til 11:30 i Egedalshallen, Kokkedal.  Til træning er der fælles opvarmning til musik med forhindring bane, løb og strækøvelser. Dernæst bliver børnene inddelt efter alder og evner, og der vil være aldersbetinget træning med bolde til hver årgang.

De ældste årgange (fra ca 6 år og opefter) vil få mulighed for at deltage i forskellige stævner i løbet af året Følgende lørdage 16/01, 20/02, 12/03 og 16/04vil træningspasset være mere målrettet nye spillere, idet de eksisterende spillere opfordres til at tage en ven med til træning. Men kom blot når det passer jer at prøve.

lilleput_1Der bliver serveret kaffe til alle forældre. Hvis det fænger jeres barn – så fortsæt med at prøvetræne et par gange før I beslutter jer. Ingen tilmelding er nødvendig, bare mød op.

Venlig hilsen Jette og Niels (trænere for minihåndbold)