HUKs nye billedarkiv

Aldrig har internetforbindelsen været så rødglødende som i denne sommer.
Det har ikke været varmen der har været årsagen, men snare på grund af den trafik der har været på nettet.

Der er blevet sorteret, kategoriseret, uddelt tag’s, oprettet albums, kasseret – men meget er sluppet igennem.

Hele HUK’s billedearkiv, mere end 12.000 billeder og videoer, er nu lagt ud offentligt tilgængeligt for alle, istedet for at billederne lå på min private harddisk. Perioden er fra år 2000 og frem til dags dato.

Derfor har du nu mulighed for at søge i arkivet og blive nostalgisk.

Ligger du inde med billeder fra arrangementer, som ikke er at finde, eller har du billeder fra før år 2000, så giv os adgang til dem og så skal vi nok sørge for at de bliver placeret samme sted. Skriv til webmaster@hukhaandbold.dk

Billederne kan du finde på dette link

John