46 personer på plads

Nu har vi fået arbejdsplanen på plads for alle de personer, der har tilmeldt sig som hjælpere til Skolehåndboldturneringen 2015.

46 personer har sagt ja til at hjælpe HUK med at gennemføre den største Skolehåndboldturnering, HUK nogen siden har afholdt. Det er dejligt med den store opbakningen fra de mange frivillige, som er helt afgørende for HUK. Der er dog få pladser vi ikke har fået dækket helt ind. Vi kunne bla. godt bruge en fotograf som kan hjælpe til at dokumentere dagen gennem billeder, så er du interesseret i fotografering og har udstyret, høre vi gerne fra dig. Du kan skrive til John på mail.

Det der startede i 1994 i Hørsholm hallen med 7 hold, er heldigvis blevet et tilløbsstykke fra mange af skolerne. En af de væsentligste grunde til at det er blevet et tilløbsstykke er, at turneringen alle år er blevet gennemført med mange frivillige, der har ydet er stor indsats.

Nu beder vi bare til at vejrudsigten holder – men det plejer den  😎
Skulle der være nogle der har forbindelser, må I meget gerne benytte dem  🙂

Vejrudsigt