Ny dametræner i HUK

Ulrich Borrits er 27 år, bosiddende i Helsingør.
Han er uddannet lærer og underviser til dagligt på 10. klasseskolen Øresund i bla. idræt.

Håndbold har altid fyldt meget i Ulrich’s liv. Ulrich startede sin håndboldkarriere i alderen af 6 år og spiller stadig håndbold når tiden tillader det. Inden trænerkarrieren for alvor tog fart, nåede Ulrich at spille i 2. division og har dermed lidt erfaring fra elitehåndbold.

Trænerkarrieren startede som 13 årig da han blev hjælpetræner og har gået gennem børnehåndbold fået erfaring med udvikling af spillere, men har nu valgt at kaste sit engagement over seniorhåndbold.

Ambitionen med HUK’s dameafdeling er:
Håndbold er en holdsport og derfor er det sociale aspekt lige så vigtigt som det sportslige.

På det sociale plan er målet at sikre at dameafdelingen fungere som én enhed, hvor alle går gennem tykt og tyndt. ”Dette fremelskes både i træningen, hvor vi så vidt muligt træner sammen – og hvis ikke det er sammen, så trænes der det samme, så nemt kan rykke op og ned på holdene”.

Samtidig skal det sociale fungere uden for banen, hvilket forventes opnået med fælles arrangementer. Det skal være sjovt og samtidig skabe en masse fælles oplevelser som bringer spillerne tættere på hinanden.

De sportslige ambitioner er i forlængelse af både spillernes og bestyrelsens ambitioner.
2. holdet skal rykker op i serie 1.
1st holdet slutter bedre placeret end seneste sæson i 3. division.

Derudover er ambitioner at gøre hver enkelt spiller bedre. Der er masser af udviklingspotentiale i spillerne, og allerede efter den første måned, er der sket udvikling.

Der skal arbejdes med offensivt forsvar med mulighed for initiativer, såvel i forsvar men også i angrebet. Det er vigtigt at spillerne er bevidste hvor og hvorfor de presser på og hvilke muligheder det skaber.

”Mit indtryk efter den første måneds træning er, at det er en flok glade og sjove tøser, der møder op til træning for at give den gas. Uanset om det er 1 times fysisk træning, eller efter 1½ time i hallen er der ingen sure miner – tværtimod. Alle giver den maks gas, og der er garanti for at have sved på panden efter hver eneste træning”.

Ulrich

Ulrich

Link til træningstider